SNACKBAR ANTALYA

SNACKBAR ANTALYA Al meer dan 22 jaar ervaring!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 873 beoordelingen
12 dec 2019 om 6:33 Lekker eten en aan alles was gedacht..heel goed
3 dec 2019 om 17:43 Top eten en snelle bezorging, bestel inmiddels niet meer bij andere snack toko's.
1 dec 2019 om 13:28 Super snel!
28 nov 2019 om 15:05 Eten was prima, alleen ontbrak er wat aan de bestelling, ook was er geen verschil tussen het broodje kip shoarma en het broodje met extra vlees. Na dit te hebben gemeld is mij beloofd de volgende keer een extra broodje met kip shoarma kado te krijgen.
26 nov 2019 om 0:07 Alles perfect!
24 nov 2019 om 20:32 Bitterballen zijn geen aanrader waren slap en niet lekker .. hotwings wel lekker
21 nov 2019 om 19:33 Met afstand de beste snackbar van Utrecht! Ontzettend snel en lekker, het eten komt altijd vers aan de deur. Service is ook heel erg goed. De kwaliteit van het eten is ook consistent van hoog niveau, ongeacht welk tijdsstip je besteld.
21 nov 2019 om 0:27 Wat een mooie tent, de kapsalon xxl zijn onwijs groot, en van uitstekende kwaliteit. Vanwege de grote van onze bestelling kregen wij zelfs gratis frisdrank bezorgd!!!
19 nov 2019 om 11:53 Stuk sneller bezorgd dan de beoogde bezorgtijd. Lekker gegeteb
19 nov 2019 om 10:15 Bezorging is altijd top! Voor een snelle hap moet je hier bestellen. De Doner en knoflooksaus vind ik helaas redelijk smaakloos. Broodje ook niet heel lekker. Als je lekkere Doner wilt zijn er betere alternatieven in Utrecht. Daarnaast ook redelijk duur
19 nov 2019 om 7:13 Toptent, goed eten en kreeg gratis blikje !
15 nov 2019 om 1:13 Top. Altijd